KMS Construct: thuis in ruwbouw én afwerking

KMS bouw - Nieuwbouw - TemseWij blinken uit in ruwbouw en metselwerken, maar hebben ook ruimschoots ervaring met de delicatere aspecten van een nieuwbouwproject. Onder het toeziend oog van onze zaakvoerder, die op elke werf zelf de leiding neemt, pakken we met de grootste zorg al uw werken aan.

De nieuwbouw van een totaalwoning is voorlopig nog toekomstmuziek voor KMS Construct, maar een veranda, bijgebouw of garage vanuit het niets optrekken is nu al mogelijk. Wij leggen de fundering voor uw bijgebouw, bouwen er vervolgens zelf op voort met onze ruwbouw- en metselwerken en nemen ten slotte ook de afwerking voor onze rekening.

De aspecten waarvoor we zelf niet over voldoende expertise beschikken, schakelen wij een collega vakman in. Zo kunt u steeds rekenen op een perfecte afwerking voor uw nieuwbouw in Temse en omgeving.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u uw bouwproject bespreken? Dan kunt u contact met ons opnemen via de gegevens op deze website. Stel ons al uw vragen en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Back to Top