Vertrouw op KMS Construct voor renovatiewerken

KMS bouw - Renovatiewerken - TemseKMS Construct staat voor een complete aanpak van uw renovatie of spitst zich toe op een bepaald aspect van uw bouwproject. Schakelt u ons in voor de volledige renovatie van uw badkamer of alleen voor de metselwerken, ruwbouw of vloeren van uw vernieuwde woning?

De keuze is aan u. Wat u ook beslist, bij ons kunt u rekenen op kwaliteit voor al uw renovatiewerken in Temse, de rest van Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wanneer we een complete renovatie ondernemen van één bepaalde kamer nemen we alle werken van a tot z voor onze rekening. Daarvoor steunen we op onze brede kennis en ervaring, en waar nodig op de samenwerking met vakmensen met aanvullende kwaliteiten.

Onze band met deze bevriende aannemers rust op vertrouwen en een jarenlange, geslaagde samenwerking. Wij garanderen dan ook een perfecte afwerking voor alle nodige klussen, al dan niet uitgevoerd door onze eigen specialisten.

Voor meer informatie over onze renovatiewerken in Temse en omstreken kunt u ons contacteren via de gegevens op deze website. We bespreken graag met u wat er mogelijk is voor uw project en bieden u een vrijblijvende offerte aan.

Back to Top