De mooiste vloeren en tegels in en rond uw woning

KMS bouw - Vloer- en tegelwerken - TemseDe juiste vloer zet meteen de toon voor de rest van uw renovatie of nieuwbouw. Een elegante tegelvloer ademt klasse en soberheid; een speelse mozaïek zorgt voor een fris en kleurrijk accent. KMS Construct, uw vloerder in Temse, heeft genoeg aan een gesprek om uw wensen om te zetten in een concreet plan, inclusief ontwerp en materiaalkeuze.

Om uw tegelvloer op een correcte manier te kunnen plaatsen, moeten ook de chapewerken perfect op punt staan. Daarom nemen we ook de plaatsing van uw chape zelf voor onze rekening. Daarna plaatsen we uw vloer- en wandtegels in uw inloopdouche, badkamer, keuken en in de rest van de woning.

Ook rond het huis kan KMS Construct zijn ervaring en vakkennis botvieren op uw tegelwerken. Vertrouw op ons voor een vlak terras in uw tuin of voor een stijlvol accent aan uw gevel. Voor dat accent gaan we bij onze topleveranciers op zoek naar de mooiste blauwe hardsteen als gevelornament rond uw ramen en deuren.

Meer weten over de werkwijze van uw vloerder in Temse en omstreken? Neem contact met ons op via de gegevens op deze website.

Back to Top